Runnersworld-Polderloop: 7 maart 2021

Hoewel er nog veel onzeker is, zijn we al bezig met de voorbereiding van onze jaarlijkse Runnersworld-Polderloop. Datum: zondag 7 maart 2021.

Wat bereiden we voor?
We gaan ons uiterste best doen om de wedstrijden van 1km (jeugd t/m 9 jaar), 3 km (jeugd van 10 t/m 15 jaar), 5 km (allen vanaf 16 jaar) en 10 km (allen vanaf 19 jaar) en 10 km “coronaproof” mogelijk te maken.

Misschien komen er gespreide starttijden en iets afwijkende afstanden. Ook komt er weer een wandeling van 10 km door de groene buitengebieden van Obdam.

Inschrijven en inschrijfgeld
Voorinschrijving voor de hardloopwedstrijden is verplicht. Je kunt voorinschrijven tot en met 4 maart 2021 op www.inschrijven.nl . Gaat de loop niet door, dan zoeken we een passend alternatief voor ieder die zich heeft ingeschreven en dus heeft betaald.

Inschrijfgeld voor 1 en 3 km (kinderen) 3 euro, voor 5 en 10 km 7 euro.
Onder de gezinnen die met minstens drie gezinsleden deelnemen aan een of meer van de hardloopwedstrijden, verloten we een taart. Dat is traditie! Opgeven hiervoor ter plaatse op 7 maart.

Blijf op de hoogte
Alle informatie die we geven is geheel onder voorbehoud i.v.m. onzekerheid over toekomstige corona(-maatregelen). We houden ons uiteraard aan de dan geldende RIVM-richtlijnen. Weten we meer, dan laten we dat weten via deze site. Kijk dus geregeld voor meer nieuws.