Conditie

Conditiegroep “Fit & Fun”

De combinatie van ‘fit’ zijn door ‘fun’ te hebben wordt steeds populairder. Bij ARO’88 kun je deze sportieve work-out doen onder professionele begeleiding.

Binnen de groep pas jij als dame of heer en het maakt niet uit hoe houd je bent. Het is ontwikkeld voor alle leeftijden. Voor vele is het een hele opgave om aan hun conditie te werken. Vele hebben ‘Fit & Fun’ ontdekt en ervaren dat het werken in een groep het leuk maakt. Daarnaast geeft de enthousiaste trainer veel variatie in het programma waardoor het ‘Fun’ is om ‘Fit’ te worden en te blijven.

Inhoud

De training bestaat uit: cardio-oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren aangevuld met kracht-, lenigheid-, snelheid-, en coördinatie-oefeningen.
Deze trainingsvorm legt kan ook een prima basis vormen voor het verbeteren van jouw hardloopprestaties.

Locatie en tijd

Fit en Fun conditietraining wordt gegeven op de maandagavond van 20:15 tot 21:15 in de gymzaal, Van Wassenaerstraat 14 Obdam en als het buiten warm genoeg is op ons sportcomplex aan de Stationsweg in Obdam.
Warm genoeg wil zeggen minimaal 15 graden gedurende de gehele training en géén regen. De 15 graden is in verband met de grondoefeningen (spieren koelen anders teveel af). Als uitgangspunt nemen we de voorspelde temperatuur en regenverwachting voor Obdam om 22:00 op buienradar.nl. Bij twijfel: in de gymzaal.

Wil je wat aan je conditie doen? Je bent van harte welkom om de ontspannen en gezellige sfeer te proeven. Kom gerust eens vrijblijvend een paar keer meedoen.