Welkom bij de ARO-conditiegroep "Fit & Fun".

De combinatie van fit zijn en fun hebben wordt steeds populairder. Daarom heeft ARO’88 deze sportieve workout ontwikkeld, zowel voor dames als voor heren van álle leeftijden !!
Aan je conditie werken kan een opgave zijn, maar je kunt ook proberen het leuk voor jezelf te maken. Dat kan door er afwisseling in aan te brengen. Dat hoef je nu niet meer zelf te verzinnen, maar onder leiding van een enthousiaste trainer kun je nu bij ARO’88 op maandagavond een conditietraining volgen.

De training bestaat o.a. uit: cardio-oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren aangevuld met kracht-, lenigheid-, snelheid-, en coördinatie-oefeningen.
Deze trainingsvorm legt ook een prima basis voor verbetering van jouw hardloopprestaties. Meer informatie over deze tak van onze vereniging vind je onder Loopgroep

Fit en Fun conditietraining wordt gegeven op de maandagavond van 20:30 tot 21:30 in de gymzaal, Van Wassenaerstraat 14 Obdam en als het buiten warm genoeg is op ons sportcomplex aan de Stationsweg in Obdam.
Warm genoeg wil zeggen minimaal 15 graden gedurende de gehele training en géén regen. De 15 graden is in verband met de grondoefeningen (spieren koelen anders teveel af). Als uitgangspunt nemen we de voorspelde temperatuur en regenverwachting voor Obdam om 22:00 op buienradar.nl. Bij twijfel: in de gymzaal.

Wil je wat aan je conditie doen? Je bent van harte welkom om de ontspannen en gezellige sfeer te proeven. Kom gerust eens vrijblijvend een paar keer meedoen.


Meer info over:


© 2015 ARO'88