1 september: obstakel run, loopclinic en shuttle run

In het kader van September = Sportmaand! organiseert ARO’88 op zondag 1 september 2019 diverse sportieve activiteiten op het sportcomplex in Obdam.

Loopclinic
De ervaren en gediplomeerde ARO’88 trainers laten je kennis maken met de diverse vormen van looptraining. Deze trainingen hebben tot doel je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Voor beginnende lopers is de clinic een leuke kennismaking met de loopsport.

Shuttle run (piepjesloop)
Test je uithoudingsvermogen tijdens de shuttle run. Loop tussen twee lijnen die 20 meter uit elkaar liggen heen en weer. Je hoort een geluidssignaal als je op de lijn moet keren. De signalen volgen elkaar steeds sneller op. Je moet dus steeds sneller heen en weer gaan lopen. Doe je best om een zo’n hoog mogelijk niveau te halen.

Obstakel run
Wij bouwen een obstakel parcours over het sportcomplex en het zwembad. Op dit parcours moet je meer dan 10 obstakels overwinnen. De obstakels vragen kracht, souplesse, behendigheid en evenwicht. Op die manier weet je wellicht een mooie tijd neer te zetten en een nat pak te voorkomen.

Het programma
Ook andere Obdamse verenigingen organiseren activiteiten. Het complete programma vind je hier.