Cursisten ‘Starten met Hardlopen’ voltooien cursus

De afgelopen week hebben de deelnemers aan de cursus ‘Starten met Hardlopen’ de cursus met succes afgerond. Na acht weken training door trainster Monique waren alle deelnemers in staat 25 minuten aaneengesloten hard te lopen. Een topprestatie!

Dank!
Langs deze weg willen wij alle deelnemers bedanken voor hun deelname. Ondanks de soms ronduit erbarmelijke weersomstandigheden waren jullie iedere keer weer van de partij. Trainster Monique was erg blij met jullie inzet. Jullie hebben karakter en doorzettingsvermogen getoond. Een niet onbelangrijke basis om ook in de toekomst veel plezier aan het hardlopen te kunnen beleven.

En gezien de vele enthousiaste reacties van jullie waren jullie ook erg blij met de inzet van Monique. Wij konden Monique acht weken lang voor jullie inzetten omdat trainster Jessica bereid was de reguliere trainingen van Monique over te nemen. Bedankt Monique en Jessica.

Lidmaatschap
De meeste van jullie zijn na de cursus ook lid geworden van ARO’88. Het maakt niet uit wat jouw doel is. Misschien wil je gewoon werken aan je vitaliteit. Wellicht heb je concreet een mooie loop in gedachte om aan deel te nemen. Wat je doel ook is: wij wensen je heel veel loopplezier bij ARO’88.