Infaro Online – nieuws van ARO’88 – 17 december 2020

Infaro Online
Enige jaren geleden ging ons clubblad Infaro ter ziele. Op dit moment hebben we veel nieuws te melden. Een mooie gelegenheid om de Infaro nieuw leven in te blazen en de Infaro Online te introduceren. Om jullie te informeren over de actualiteit binnen ARO’88.

Geen looptrainingen bij ARO’88
In verband met de strenge corona regels zijn alle looptrainingen voor volwassenen vanaf 15 december 2020 vervallen. Ook de Fit & Fun trainingen op maandagavond vervallen. Zodra de coronaregels ruimte bieden om de trainingen te herstarten volgt er bericht via deze website en via de app.

De atletiektraining voor de jeugd gaat wel door
De atletiek trainingen voor de jeugd gaan wel door. De eerstvolgende jeugdtraining na de Kerstvakantie is op donderdag 7 januari 2021.

Hardloopchallenge
We helpen je een beetje om ook tijdens de lockdown met een bepaald doel te blijven hardlopen. Monique deelt met enige regelmaat een hardloopchallenge in de app-groep. Vandaag deelde ze de eerst uitdaging. Doe jij mee?

Lopen op onze verlichte baan na de Kerst weer mogelijk
Misschien vind je in het donker op straat lopen onveilig of onplezierig. Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf dinsdag 29 december a.s. zorgen wij er voor dat op dinsdagavond en donderdagavond de verlichting op de baan aan gaat. Er is dan geen training maar je kunt wel veilig en verlicht je (kilo-)metertjes maken. De verlichting zal aan zijn:
Op dinsdagavond van 19:45 uur tot 21:15 uur.
Op donderdagavond van 19:30 uur tot 21:15 uur.

Let op: alle coronaregels zijn van toepassing: dus we lopen alleen of in duo’s. We houden anderhalve meter afstand. De duo’s wisselen niet van samenstelling.

Oh ja, donderdagavond 31 december zal de baanverlichting niet aan gaan. Dan zitten we lekker aan de oliebollen en appelflappen.

Monique stopt met de dinsdagavond trainingen
Monique van Veen stopt per 1 januari 2021 met de dinsdagavond trainingen. Jessica zal haar op de dinsdagen gaan vervangen. Ton neemt de trainingen op donderdagavond voor zijn rekening.

Monique, ontzettend bedankt voor je tomeloze inzet. Wij zijn blij dat je beschikbaar blijft voor eventuele starterscursussen en als invalster.

Vacature: hardlooptrainer
In verband met het stapje terug dat Monique doet zijn wij op zoek naar een nieuwe hardlooptrainer (M/V). Nadere info over deze functie kunnen belangstellenden inwinnen door een email te sturen aan bestuur@aro88.nl.

Runnersworld-Polderloop – Zondag 7 maart 2021
Wij gaan niet bij de pakken neerzitten en gaan door met de organisatie van de Runnersworld-Polderloop 2021. Als de coronaregels het tegen die tijd toestaan gaat deze loop op zondag 7 maart 2021 plaatsvinden. Uiteraard hopen we jou dan als deelnemer of als vrijwilliger in Obdam te mogen begroeten. Meer info over de Runnersworld-Polderloop vind je hier.