Infaro Online – nieuws van ARO’88 – 21 december 2020

Laatste training jeugd van 2020
Donderdagavond 17 december vond de laatste jeugdtraining voor de Kerstvakantie plaats. En als verrassing ontvingen alle jeugdleden een nieuw ARO’88 shirt. Wat ontzettend leuk dat we in het nieuwe jaar in de clubkleuren kunnen trainen. Fijne Kerstvakantie allemaal!

Alle jeugdleden in hun nieuwe ARO’88 shirt

Maak een ARO’88 selfie en geef ARO’88 een gezicht
Alle leden ontvingen inmiddels een nieuw ARO’88-shirt. Wat een leuke Kerstverrassing. Het lijkt ons leuk om van zoveel mogelijk leden een selfie te ontvangen. Uiteraard in je nieuwe shirt. Met de selfies willen we een collage maken. Die plaatsen wij op de website. Op die manier geven we ARO’88 een gezicht. Om het tijdloos te houden bij voorkeur geen foto in kerstsfeer.

Let op: de selfie svp NIET in de app-groep plaatsen. Je kunt hem per email sturen naar lpb.scholte@gmail.com of app-en naar Leon Scholte via 06 – 12433588.

Voorzitter René stuurde de eerste selfie in. Wie volgt?

Lopen op onze verlichte baan na de Kerst weer mogelijk
Zoals gemeld in de vorige Infaro Online: Vanaf dinsdag 29 december a.s. kan je op dinsdagavond en donderdagavond komen lopen op de baan. Verlicht en veilig. De verlichting zal aan zijn:

Op dinsdagavond van 19:45 uur tot 21:15 uur.
Op donderdagavond van 19:30 uur tot 21:15 uur. (niet op oudejaarsavond)

Let op: alle coronaregels zijn van toepassing: dus we lopen alleen of in duo’s. We houden anderhalve meter afstand. De duo’s wisselen niet van samenstelling.

ARO’88 challenge en andere loopactiviteiten
De afgelopen dagen stond de app-groep bol van de activiteiten van ARO’88 leden. Er werd deelgenomen aan de challenge die Monique vorige week deelde. En ook werden er allerlei andere rondjes gelopen. Ook melden steeds meer leden zich op Strava aan voor de ARO88-groep. Ook dat is een leuke manier om op de hoogte te blijven van elkaars loopactiviteiten en elkaar te motiveren om ook in deze donkere dagen te blijven lopen.

Een kleine selectie van de loopactiviteiten van de afgelopen dagen