Infaro Online – Veel activiteiten binnen de vereniging

Een ARO’88 bruidspaar
Het mag vermeld worden: sinds 19 augustus 2022 heeft ARO’88 een heus ARO-bruidspaar: Welmer Molenmaker en Tamar Schermer. Zij ontmoetten elkaar bij ARO, Welmer als jeugdtrainer en Tamar als atlete. Momenteel zijn ze actief bij de atletiekvereniging van Castricum. Na een relatie van 15 jaren hebben zij hun samenzijn bezegeld met een huwelijk. Bij deze een mooie foto van het sprookjespaar. Welmer en Tamar, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.


ARO’88 organiseert Jeugdcross
Op zaterdag 19 november 2022 organiseert ARO’88 de eerste jeugdwedstrijd voor de crosscompetitie 2022/2023. De wedstrijd wordt gehouden op ons sportcomplex. De andere twee wedstrijden in deze competitie zijn op 14 januari 2023 in Castricum en op 4 februari 2023 in Anna Paulowna.

Parcours jeugdcross ARO’88 2022


ARO’88 blij met al haar vrijwilligers
Zonder vrijwilligers geen evenementen. Zonder vrijwilligers geen vereniging. Zo simpel is het. Binnen ARO’88 zijn veel leden bereid de handen uit de mouwen te steken om evenementen binnen en buiten de vereniging mogelijk te maken. Of het nu gaat om de jeugdcross, de Polderloop of ELK – Estafette Loop Koggenland, dankzij de vrijwilligers maken we er mooie evenementen van. Maar ook een evenement als de Dam tot Damloop by night doet jaarlijks graag een beroep op de mensen van ARO’88. En voor de vereniging levert dat dan weer een bijdrage op voor de clubkas. Kortom: een echte win-win situatie. Iedereen weer bedankt voor jullie enthousiaste inzet.

ARO’88 vrijwilligers tijdens DtD by night 2022


ELK – Estafette Loop Koggenland zorgt voor blije gezichten
Op zondag 10 oktober organiseerde ARO’88 de tweede editie van ELK. Twintig teams hadden zich ingeschreven voor deze recreatieve estafette door Koggenland. Onder een uitbundig schijnende zon volbrachten de teams hun hele of halve marathon. Na de finish werd er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat over de sportieve belevenissen. Gezien de enthousiaste reacties van de deelnemers geven we volgend jaar zeker een vervolg aan dit leuke evenement. De uitslag en foto’s vind je hier.

Er waren zelfs deelnemers vanuit Hawaï

Mooie opbrengst Rabo Clubsupport
Rabo Clubsupport heeft dit jaar een opbrengst opgeleverd voor de vereniging van
€ 530,16. De opbrengst wordt besteed aan trainingsmateriaal voor de jeugd. Iedereen die gestemd heeft op ARO’88, hartelijk dank voor deze steun aan onze vereniging. En uiteraard dank aan de Rabobank voor deze vorm van ondersteuning aan het verenigingsleven in Nederland.

Halve marathon van Texel
Op de laatste zondag van september namen Mark, Margareth, Peter, Janneke en Leon deel aan de halve marathon van Texel. De start vond plaats vanuit de veerboot. Aan de finish wachtte de Skuumkoppe. Tussen boot en bier lagen 21,1 mooie, afwisselende kilometers die met plezier bedwongen werden.

Start en finish van de halve marathon van Texel

Heb jij aan een evenement deelgenomen?
Heb jij recent aan een loopevenement deelgenomen? Of heb jij iets leuks te melden vanuit Sportieve Senioren, Fit & Fun, Jeugd of Loopgroep? Stuur een foto, een kort verslagje en/of je uitslag naar sitebeheheer@aro88.nl. We vermelden het graag in een volgende InfaroOnline.