ELK – Estafette Loop Koggenland

Zondag 9 oktober 2022 vond de tweede editie van ELK – Estafette Loop Koggenland plaats. Wat hebben we geboft met het weer, met al die enthousiaste deelnemers, de vriendelijke vrijwilligers, de mooie routes en de ruimhartige sponsors.

Foto’s ELK – Estafette Loop Koggenland 2022
Bekijk hier de foto’s van ELK – Estafette Loop Koggenland 2022
Bekijk hier de teamfoto’s van ELK – Estafette Loop Koggenland 2022

Klassement
ELK – Estafette Loop Koggenland is een recreatief evenement. Daarom hebben we ook geen prijsuitreiking. Maar we maken wel een klassement op. Op basis van het zo dicht mogelijk benaderen van de vooraf door jouw team opgegeven snelheid. Hieronder het klassement. Alle 19 gefinishte teams: gefeliciteerd met jullie prestatie!

Foto’s
De foto’s van ELK – Estafette Loop Koggenland vind je op de ELK – Facebookpagina. Je vindt er veel foto’s. Van een aantal teams werd ook een startfimpje gemaakt. Deze vind je daar ook.

Facebook
Like/volg de ELK-Facebookpagina ook. Dan blijf je op de hoogte van ELK en hoor je als eerste op welke datum de estafette in 2023 plaatsvindt.

Toch nog prijs
Onze sponsor Deep Drill had drie tasjes met een aantal leuke attenties beschikbaar gesteld. Wij hebben hier de volgende mensen blij mee gemaakt:

Teun en Mees: Zij vormden, net als vorig jaar, het enige jeugdteam. En zij bewezen dat de jeugd de toekomst heeft door gedurende de hele loop slechts 1,4% af te wijken van het vooraf opgegeven gemiddelde. Daarmee waren zij het op één na best scorende team.

Aniek: Zij was dit jaar de jongste deelneemster. Samen met haar moeder liep ze de halve marathon. Voor de start wel wat spannend. Hoe zal het gaan? En tijdens de loop 100% gaan met die banaan. Super gedaan Aniek (en mama ook natuurlijk).

Routes
42,2 km: klik hier voor de route van de marathon.
21,1 km: klik hier voor de route van de halve marathon.


Sponsors ELK – Estafette Loop Koggenland 2022
ELK – Estafette Loop Koggenland 2022 wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van: