ELK – Estafette Loop Koggenland – fietstocht – wandeltocht

Zondag 6 oktober 2024 vindt de 4e editie plaats van ELK – Estafette Loop Koggenland. Net als vorig jaar kun je kiezen uit de estafetteloop, de fietstocht of de wandeltocht. Voor alle onderdelen zijn verschillende afstanden beschikbaar. Voor ELK wat wils dus! Start- en finish locatie van dit recreatieve, sportieve evenement is bij de Koggenhal in De Goorn.

Iedereen welkom!
ELK wordt georganiseerd door ARO’88 in samenwerking met de Gemeente Koggenland en de Sportraad Koggenland. Het doel van ELK is om zoveel mogelijk Koggenlanders actief te laten bewegen. Deelname door mensen van buiten Koggenland is uiteraard ook mogelijk. Koggenlanders zijn immers gastvrij.

Verbinden inclusief gezellige nazit
Met ELK willen wij op vele manieren bijdragen aan verbinding. De mooie routes verbinden zoveel mogelijk kernen binnen Koggenland met elkaar. De onderlinge verbondenheid bij de deelnemende estafette teams was de afgelopen jaren groot. En bij de fietsers en wandelaars gaat dat ook zeker lukken. Om na de finish voor extra verbinding te zorgen is er na afloop een gezellige nazit met voor iedere deelnemer een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een springkussen.

Informatie over en inschrijven voor de Estafette Loop Koggenland? Klik hier!
Informatie over en inschrijven voor de Fietstocht door Koggenland? Klik hier!
Informatie over en inschrijven voor de Wandeltocht door Koggenland? Klik hier!

Social Media
Plaats je berichten of foto’s op social media? Gebruik dan: #ELK2024
Volg ELK op:

De ELK 2024 sponsoren
Ook dit jaar “2024” zoeken wij weer vrienden van de ELK doormiddel van sponsoring. Wilt u ons sponsoren wij bieden diverse bedrijven (sponsor) pakketen aan waarmee u ons sponsort en waarbij onder andere u en uw werknemers kunnen delen nemen aan dit evenement bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten dan kan u mailen naar elk@aro88.nl

Foto’s 2023 editie
Zondag 1 oktober 2023 vond de 3e editie plaats van ELK – Estafette Loop Koggenland plaats. Nieuw dit jaar was de ELK – Fietstocht en de ELK – Wandeltocht. Wat hebben we geboft met het weer. En wat was het gezellig druk rond de Koggenhal bij de start en finish van de verschillende onderdelen. Omdat foto’s meer zeggen dan verhalen verwijzen wij graag naar de foto’s. Je vindt ze hier.

Uitslag estafetteloop 2023
Estafette Loop Koggenland is geen wedstrijd. Het gaat niet om snelheid. Het gaat om plezier. Het klassement wordt daarom opgemaakt op basis van het benaderen van de vooraf opgegeven snelheid. Zowel onderweg als aan de finish wordt de tijd vastgelegd en wie op beide punten zo dicht mogelijk bij de streeftijd zit wint.

Het winnende team van dit jaar is Move Runners met Aniek! Dit team had een tijdsafwijking van slechts 0,07%. Zij liepen met startnummer 1, startte als eerste, finishte als laatste en gaan er vandoor met de eerste plaats. Dat heet optimaal presteren. Gefeliciteerd Aniek, Thalita en Ines! Jullie mogen je een jaar lang het meest constante team van Koggenland noemen.

Het winnende team onderweg

De complete uitslag vind je hieronder:


De vrienden van ELK – met elkaar actief in Koggenland 2023
ELK – Estafette Loop Koggenland 2023 werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van: