ELK – Estafette Loop Koggenland – informatie

Vorm samen met je (sport-)vrienden, collega’s, of familie een team en doe mee!

Wanneer?
Op zondag 1 oktober 2023 – starttijden tussen 11:00 uur en 13:30 uur.
Het laatste team zal rond 16:00 uur finishen.

Waar?
ARO’88, Sportcomplex Stationsweg 8 te Obdam
Kom je op de fiets? Gebruik dan de ingang aan de Noorderbrug tegenover huisnummer 1.

Hoe?
De estafette wordt gelopen in de vorm van een run-bike-run. Één loper loopt en de anderen volgen per fiets. Om de kilometer wordt er gewisseld van loper.

Vooraf geef je de gemiddelde snelheid aan die jouw team denkt te gaan lopen. Het is de bedoeling om dit gemiddelde zo goed mogelijk te benaderen. Daarmee is de Estafette Loop Koggenland geen snelheidswedstrijd. Gezellig met elkaar sportief actief zijn is het motto deze dag.

Klik hier voor de voorwaarden en spelregels van Estafette Marathon Koggenland.

Routes
42,2 km: klik hier voor de route van de marathon.
21,1 km: klik hier voor de route van de halve marathon.

Fout lopen is er niet bij. De routes door Koggenland worden volledig bewegwijzerd. De vijf-kilometerpunten worden gemarkeerd.

Nieuw: nu ook voor bedrijventeams
Naast de inschrijving voor gewone teams hebben we dit jaar ook de mogelijkheid voor bedrijventeams om zich in te schrijven. Deze teams strijden onderling voor de titel van het meest sportieve bedrijf van Koggenland. Ga jij ook de uitdaging aan met je collega’s?

Verzorging
Op de 21,1 km en op de 42,2 km route is één verzorgingspost. Deze is ongeveer halverwege de route. Op de verzorgingspost ontvang je een kleine versnapering. Ook kun je er je drinkfles (zelf meenemen!) bijvullen.

Inschrijving
Klik op de groene knop om jouw team in te schrijven voor Estafette Loop Koggenland.
Wacht niet te lang. Er is plek voor maximaal 40 teams.
Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per team.

Eigen risico en verantwoording
Je neemt op eigen risico en onder eigen verantwoording deel aan ELK – Estafette Loop Koggenland. Tijdens je deelname ben je gewoon verkeersdeelnemer. Je dient je daarom tijdens de gehele estafette marathon aan de geldende verkeerregels en wetgeving te houden. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van eventuele calamiteiten, ongevallen en schade.