ELK – Estafette Loop Koggenland – informatie

Vorm samen met je (sport-)vrienden, collega’s, of familie een team en doe mee!

Wanneer?
Op zondag 6 oktober 2024 – starttijden tussen 10:45 uur en 13:30 uur.
Het laatste team zal rond 16:00 uur finishen.

Waar?
Koggenhal, Dwingel 4, De Goorn.

Hoe?
De estafette wordt gelopen in de vorm van een run-bike-run. Één loper loopt en de anderen volgen per fiets. Om de kilometer wordt er gewisseld van loper.

Vooraf geef je de gemiddelde snelheid aan die jouw team denkt te gaan lopen. Het is de bedoeling om dit gemiddelde zo goed mogelijk te benaderen. Daarmee is de Estafette Loop Koggenland geen snelheidswedstrijd. Gezellig met elkaar sportief actief zijn is het motto deze dag.

Spelregels
Klik hier voor de voorwaarden en spelregels van Estafette Loop Koggenland.

Routes
42,2 km: klik hier voor de route.
21,1 km: klik hier voor de route.
Fout lopen is er niet bij. De routes door Koggenland worden volledig bewegwijzerd. De vijf-kilometerpunten worden gemarkeerd.

Verzorging
Op de 21,1 km en op de 42,2 km route is één verzorgingspost. Deze is ongeveer halverwege de route. Op de verzorgingspost ontvang je een kleine versnapering. Ook kun je er je drinkfles (zelf meenemen!) bijvullen. Na afloop bieden we je graag nog een drankje aan.

Inschrijving
Klik op deze button om in te schrijven:

Wacht niet te lang. Er is plek voor maximaal 50 teams.
Het inschrijfgeld bedraagt:
€ 30,00 voor duo-teams (2 lopers).
€ 35,00 voor trio teams (3 lopers)
€ 40,00 voor kwartet teams (4 lopers)
Ieder team mag aangevuld worden met maximaal 2 fietsbegeleiders (gratis).
De inschrijving sluit vrijdag 4 oktober 2024 om 23:59 uur.

Met elkaar actief in Koggenland
Gelijktijdig vinden de ELK – Fietstocht door Koggenland en de ELK – Wandeltocht door Koggenland plaats. Op 6 oktober zijn wij met elkaar actief in Koggenland.

Eigen risico en verantwoording
Je neemt op eigen risico en onder eigen verantwoording deel aan ELK – Estafette Loop Koggenland. Tijdens je deelname ben je gewoon verkeersdeelnemer. Je dient je daarom tijdens de gehele estafette marathon aan de geldende verkeerregels en wetgeving te houden. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van eventuele calamiteiten, ongevallen en schade.

Foto’s / social media
Tijdens ELK worden er foto’s gemaakt die door ARO’88 gebruikt kunnen worden voor publicatie op www.aro88.nl, de social media pagina’s van ARO’88 en ELK en overige promotie doeleinden en eventuele persberichten van ARO’88 en ELK. De deelnemers verklaren zich akkoord met dit gebruik.

Volg ELK op:
Plaats je berichten of foto’s op social media? Gebruik dan: #ELK2024