ELK – Fietstocht door Koggenland – informatie

Doe gezellig mee aan deze mooie recreatieve fietsronde door Koggenland. Het maakt niet uit wat voor fiets je hebt. Sportfiets, toerfiets, e-bike, alle recreatieve fietsers zijn welkom.

Wanneer?
Op zondag 6 oktober 2024.
– Starttijd tussen 9:00 uur en 12:00 uur.
– Finish sluit om 16:00 uur

Waar?
Koggenhal, Dwingel 4, De Goorn.

Met elkaar actief in Koggenland
Gelijktijdig vinden de ELK – Estafette Loop Koggenland en de ELK – Wandeltocht door Koggenland plaats. Op 6 oktober zijn wij met elkaar actief in Koggenland.

Routes
Er zijn twee routes. Je kunt kiezen uit ongeveer 26 en 44 kilometer.
Fout fietsen is er niet bij. De routes door Koggenland worden volledig bewegwijzerd.

Verzorging
Bij de start ontvangen de volwassenen een ELK-rugzak met onder andere wat versnaperingen. Voor de kinderen is er pakje drinken en snoepje te krijgen. een ELK-rugzak met onder andere wat versnaperingen. Na afloop bieden we je graag een drankje aan. Onderweg zijn er verschillende horecagelegenheden waar je kunt pauzeren.

Inschrijving
Deelname aan de fietstocht kost € 8,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar € 4,00.

Klik op deze button om in te schrijven:

De voorinschrijving sluit op vrijdag 4 oktober 2024 om 23:59 uur. Je kunt je voor de fietstocht ook op 6 oktober 2024 in de Koggenhal inschrijven. Betaling via QR-code. Neem je telefoon dus mee.

Fietsroute
Fietsen 27,5 km: Link naar Afstandmeten.nl routekaart – Let op: voorlopige route
Fietsen 44 km: Link naar Afstandmeten.nl routekaart – Let op: voorlopige route

Eigen risico en verantwoording
Je neemt op eigen risico en onder eigen verantwoording deel aan ELK – Fietstocht door Koggenland. Tijdens je deelname ben je gewoon verkeersdeelnemer. Je dient je daarom tijdens de gehele fietstocht aan de geldende verkeerregels en wetgeving te houden. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van eventuele calamiteiten, ongevallen en schade.

Foto’s / social media
Tijdens ELK worden er foto’s gemaakt die door ARO’88 gebruikt kunnen worden voor publicatie op www.aro88.nl, de social media pagina’s van ARO’88 en ELK en overige promotie doeleinden en eventuele persberichten van ARO’88 en ELK. De deelnemers verklaren zich akkoord met dit gebruik.

Volg ELK op:
Plaats je berichten of foto’s op social media? Gebruik dan: #ELK2024