ELK – fietstocht door Koggenland – informatie

Ben je niet zo’n hardloper maar wel een fietser? Op zondag 1 oktober 2023 organiseert ARO’88 de derde editie van de ELK – Estafette Loop Koggenland. Nieuw dit jaar is dat de route ook als recreatieve fietstocht afgelegd kan worden: ELK – fietstocht door Koggenland. Doe gezellig mee aan deze mooie ronde door Koggenland. Het maakt niet uit wat voor fiets je hebt. Sportfiets, toerfiets, e-bike, alle recreatieve fietsers zijn welkom.

Wanneer?
Op zondag 1 oktober 2023.
– Starttijd tussen 10:00 uur en 13:30 uur.
– Finish sluit om 16:00 uur
– Tussen 16:00 en 17:00 uur gezellige nazit op het sportterrein van ARO’88.

Waar?
ARO’88, Sportcomplex Obdam –
LET OP: ingang Noorderbrug tegenover huisnummer 1.

Samen onderweg
Gelijktijdig vindt de estafetteloop door Koggenland plaats. Deze volgt dezelfde route. De estafette teams starten een voor een met een tussenpauze van minimaal 1 minuut. Kom je ze tegen? Moedig ze gerust aan. Een beetje steun is altijd welkom. En fiets je liever ongehinderd? Start dan voor 11:00 uur. Dan heb je de route helemaal voor jezelf ter beschikking.

Routes
42,2 km: klik hier voor de 42,2 km route.
21,1 km: klik hier voor de 21,1 km route.

Fout fietsen is er niet bij. De routes door Koggenland worden volledig bewegwijzerd.

Koppies toid?
Op beide routes is er ongeveer halverwege een horecagelegenheid. Een mooi moment om even je rust te nemen en een koppie te doen. Het is per slot van rekening geen wedstrijd.

Inschrijving
DE INSCHRIJVING VOOR DE FIETSTOCHT OPENT UITERLIJK 1 JULI 2023.
Je kunt je tot woensdag 27 september 2023 inschrijven via de groene knop hieronder. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 6,00 per persoon. Je ontvangt 2 consumptiebonnen voor de nazit tussen 16:00 en 17:00 uur. Het is ook mogelijk om op zondag 1 oktober 2023 bij de start in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 7,50.

Eigen risico en verantwoording
Je neemt op eigen risico en onder eigen verantwoording deel aan ELK – Fietstocht door Koggenland. Tijdens je deelname ben je gewoon verkeersdeelnemer. Je dient je daarom tijdens de gehele fietstocht aan de geldende verkeerregels en wetgeving te houden. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van eventuele calamiteiten, ongevallen en schade.