Nieuws

ELK 2024 Foto’s en uitslagen estafette loop

Zondag 6 oktober 2024 vond de 4e editie plaats van ELK – met ELKaar actief in Koggenland plaats. Nieuw dit jaar was dat de fietstocht van 44 km kon je starten in Obdam en ook nieuw dit jaar was bij de wandeltocht de keuzen van 21 km te wandelen. Wat hebben we geboft met het weer! En wat was het gezellig druk rond de Koggenhal bij de start en finish van de verschillende onderdelen. Omdat foto’s meer zeggen dan verhalen verwijzen wij graag naar de foto’s en uitslagen klik dan hier.


 

Dam tot Dam by Night

Ja hier mogen we wel weer een strik om heen doen hoor!
Zondag liepen een aantal toppers van ARO’88 de Dam tot Dam loop met mooie persoonlijke records, de kanjers!

De avond ervoor waren deze onderstaande toppers aanwezig bij de Dam tot Dam by Night! Want ja zonder vrijwilligers is een organisatie niets. Deze toppers stonden namens ARO’8bij de finish om iedereen van een mooie medaille om te hangen en te feliciteren met de deelnemers hun geweldige prestatie.


ARO’88 gaf deze week een sport clinic op basisschool Bonifatius

De week staat in het thema “gezonde week”. Tijdens de Gezonde Week geeft de school extra aandacht aan gezond bewegen, eten en leven. Wil je meer weten hoe en wat ARO’88 daar deed? Dan lees je dat hier.


Jeugdkamp 2024

Het jaarlijkse jeugdkamp heeft weer plaats gevonden. Ze logeerde ze gezellig op het ARO’88 terrein zelf, daar hebben ze de tenten op gezet dit jaar. Het was weer een weekend met vele activiteiten en gezelligheid en dit onder leiding van de René, Peter en Marit en de vrijwilligers. Voor de foto’s klik hier.


Ja de Rabobank clubsupport is er weer! 

Stemmen kan je vanaf 2 september tot en met 24 september doen.  stem jij op onze club ARO’88?!

Ons doel voor 2024:
Wij willen graag de huidige vrijwilligers jasjes, wegen slijtage, vervangen voor nieuwe jasjes of hesjes. Zo zijn onze vrijwilligers bij evenementen goed zichtbaar.

Stemmen kan via: www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen of via de Rabo app, ga je naar meer producten – mijn lidmaatschap – stem op je club.

Om te kunnen stemmen moet je wel een rekening hebben bij de Rabobank en lid zijn. Heb je wel een rekening maar ben je nog geen lid, dan kan je dit GRATIS via de Rabo app instellen. Opende de app, ga naar service en scroll dan naar beneden naar lidmaatschap.

Kunnen wij op uw steun rekenen?! Stemmen jullie op ARO’88?! Onze dank is groot.


Vakantie

Ja ook wij gaan even vakantie vieren.

Maar voordat er met vakantie gegaan wordt gingen deze toppers afgelopen donderdag de bosloop in Schoorl nog lopen. Daarna nog ff gezellig na zitten en proosten op een mooi seizoen die we gehad hebben met mooie persoonlijke prestaties en clubprestaties van de jeugdleden tot en met de senioren.

Aro’88 wenst iedereen een hele fijne vakantie.


De ELK 2024 sponsoren
Ook dit jaar “2024” zoeken wij weer vrienden van de ELK doormiddel van sponsoring. Wilt u ons sponsoren wij bieden diverse bedrijven (sponsor) pakketen aan waarmee u ons sponsort en waarbij onder andere u en uw werknemers kunnen delen nemen aan dit evenement bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten dan kan u mailen naar elk@aro88.nl

Direct voor inschrijven als deelnemer voor het wandelen, fietsen en estafette hardlopen is ook al mogelijk. Wil u meer informatie of gelijk inschrijven? klik dan hier


Jeugd wedstrijd – 26 mei 2024
De jeugdwedstrijd is een onderlinge wedstrijd met Aro’88 jeugd zelf. Er werd weer hard gestreden om hun eigen persoonlijke records te verbeteren. Onder andere werden de volgende onderdelen gedaan; hardlopen, hoogspringen, verspringen, kogelstoten en hardlopen. Alle deelnemers werden goed en hard aangemoedigd door hun meegebrachte fans. Nadat alle onderdelen gedaan zijn en de punten/tijden zijn opgeteld waren er bekers voor de winnaars. Het was een mooie zondag met topprestaties van iedereen! De trainers René, Peter en Marit zijn trots op deze kanjers!