Conditie

Conditiegroep “Fit & Fun”

De combinatie van ‘fit’ zijn door ‘fun’ te hebben wordt steeds populairder. Bij ARO’88 kun je deze sportieve work-out doen onder professionele begeleiding.

Fit & Fun is ontwikkeld voor alle leeftijden. Vind jij het ook lastig om aan je conditie te werken? Fit & Fun helpt je en stimuleert je. Sluit je ook aan en ervaar hoe leuk het is om in groepsverband aan je conditie te werken. De enthousiaste trainer geeft veel variatie in het programma. Hierdoor is het ‘Fun’ om ‘Fit’ te worden en te blijven.

Inhoud

De training bestaat uit: cardio-oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren aangevuld met kracht-, lenigheid-, snelheid-, en coördinatie-oefeningen.
Deze trainingsvorm legt ook een prima basis voor het verbeteren van jouw hardloopprestaties.

Tijd en locatie

Tijd:
Maandagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Locatie:
Gymzaal, Van Wassenaerstraat 14 Obdam.

Buitenlocatie:
ARO´88 sportcomplex aan de Stationsweg in Obdam.
Fit & Fun vindt op de buitenlocatie plaats als buienradar.nl aangeeft dat de temperatuur om 22:00 uur nog minimaal 15 graden is en er geen regen verwacht wordt. Bij twijfel: Fit & Fun in de gymzaal.

Wil je wat aan je conditie doen? Je bent van harte welkom om te ontspannen en de gezellige sfeer te proeven. Kom gerust eens vrijblijvend een paar keer meedoen.