ARO’88 leden lopen in Lissabon

Op zondag 8 oktober 2023 liep een flinke groep van ARO’88 in Lissabon. Twee leden liepen de mini marathon van 8 km, 10 mensen liepen de halve marathon en 2 enthousiastelingen liepen de hele marathon.

De weersvoorspellingen gaven aan dat het zondag 32 graden ging worden. De organisatie besloot daarom op het laatste moment de start te vervroegen. Op zondagochtend dus vroeg uit de veren.

Ondanks de hitte wist iedereen de finish te bereiken. Marathonlopers Margareth en Peter leverde een prestatie van formaat. Het was duidelijk dat hun goede voorbereiding en noeste trainingsarbeid zich uitbetaalde. Maar ook op de andere afstanden werden puike prestaties neergezet. Verschillende leden liepen hun eerste halve marathon of überhaupt hun eerste wedstrijd. Geen wonder dat er aan de finish heel veel blije en trotse gezichten te zien waren.

Naast de lopers was er ook een grote groep supporters meegereisd. Met zijn allen hebben wij hele leuke, gezellige dagen in Lissabon beleefd. Het geheel was prima verzorgd door Reuibureau Opmeer.

Ontdek meer van ARO'88

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder