ELK – Wandeltocht door Koggenland

Doe gezellig mee aan deze mooie recreatieve wandeltocht door Koggenland. Het maakt niet uit wat voor wandelaar je bent. Iedereen is welkom. Wel is er een restrictie: de routes volgen diverse grasdijkjes. Hierdoor zijn de routes niet geschikte voor wandelwagens, rolstoelen en dergelijke.

Wanneer?
Op zondag 1 oktober 2023.
– Starttijd tussen 9:00 uur en 12:00 uur.
– Finish sluit om 16:00 uur

Waar?
Koggenhal, Dwingel 4, De Goorn.

Met elkaar actief in Koggenland
Gelijktijdig vinden de ELK – Estafette Loop Koggenland en de ELK – Fietstocht door Koggenland plaats. Op 1 oktober zijn wij met elkaar actief in Koggenland.

Routes
Er zijn twee routes. Je kunt kiezen uit ongeveer 6 en 13 kilometer.
Je ontvangt een duidelijke routebeschrijving. Ook zijn de routes beschikbaar als GPX – en KML-bestand voor mobiele navigatie op je telefoon.

Inschrijving
Deelname aan de wandeltocht kost € 6,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis deelnemen. Iedereen ouder dan 12 jaar kan zich inschrijven via de onderstaande QR-code of klik hier.

De voorinschrijving sluit op 29 september 2023 om 12:00 uur ’s middags. Je kunt je voor de wandeltocht ook op 1 oktober 2023 in de Koggenhal inschrijven. Betaling ter plekke via QR-code. Neem je mobiele telefoon dus mee.

Wandelroutes
Wandelen 6,5 km: Link naar Afstandmeten.nl routekaart
Wandelen 13 km: Link naar Afstandmeten.nl routekaart

Eigen risico en verantwoording
Je neemt op eigen risico en onder eigen verantwoording deel aan ELK – Wandeltocht door Koggenland. Tijdens je deelname ben je gewoon verkeersdeelnemer. Je dient je daarom tijdens de gehele wandeltocht aan de geldende verkeerregels en wetgeving te houden. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van eventuele calamiteiten, ongevallen en schade.

Foto’s / social media
Tijdens ELK worden er foto’s gemaakt die door ARO’88 gebruikt kunnen worden voor publicatie op www.aro88.nl, de social media pagina’s van ARO’88 en ELK en overige promotie doeleinden en eventuele persberichten van ARO’88 en ELK. De deelnemers verklaren zich akkoord met dit gebruik.