ELK – Wandeltocht door Koggenland

Doe gezellig mee aan deze mooie recreatieve wandeltocht door Koggenland. Het maakt niet uit wat voor wandelaar je bent. Iedereen is welkom. Wel is er een restrictie: de routes volgen diverse grasdijkjes. Hierdoor zijn de routes niet geschikte voor wandelwagens, rolstoelen en dergelijke.

Wanneer?
Op zondag 6 oktober 2024.
– Starttijd tussen 9:00 uur en 12:00 uur.
– Finish sluit om 16:00 uur

Waar?
Koggenhal, Dwingel 4, De Goorn.

Met elkaar actief in Koggenland
Gelijktijdig vinden de ELK – Estafette Loop Koggenland en de ELK – Fietstocht door Koggenland plaats. Op 6 oktober zijn wij met elkaar actief in Koggenland.

Routes
Er zijn drie routes. Je kunt kiezen uit ongeveer 6, 13 en 25 kilometer.
De routes worden voorzien van duidelijke routepijlen.

Verzorging
Bij de start ontvang je een ELK-rugzakje met onder andere wat versnaperingen. Na afloop bieden we je graag een drankje aan. Onderweg zijn er verschillende horecagelegenheden waar je kunt pauzeren.

Inschrijving
Deelname aan de wandeltocht kost € 8,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis deelnemen. Kinderen hoeven zich niet vooraf in te schrijven.

Klik op de button om in te schrijven:

De voorinschrijving sluit op vrijdag 4 oktober om 23:59 uur. Je kunt je voor de wandeltocht ook op 6 oktober 2024 in de Koggenhal inschrijven. Betaling ter plekke via QR-code. Neem je mobiele telefoon dus mee.

Wandelroutes
De linkjes naar de diverse routes volgen uiterlijk 1 juli 2024.

Eigen risico en verantwoording
Je neemt op eigen risico en onder eigen verantwoording deel aan ELK – Wandeltocht door Koggenland. Tijdens je deelname ben je gewoon verkeersdeelnemer. Je dient je daarom tijdens de gehele wandeltocht aan de geldende verkeerregels en wetgeving te houden. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van eventuele calamiteiten, ongevallen en schade.

Foto’s / social media
Tijdens ELK worden er foto’s gemaakt die door ARO’88 gebruikt kunnen worden voor publicatie op www.aro88.nl, de social media pagina’s van ARO’88 en ELK en overige promotie doeleinden en eventuele persberichten van ARO’88 en ELK. De deelnemers verklaren zich akkoord met dit gebruik.