Infaro Online – nieuws van ARO’88 – 30 juni 2022

De stille krachten achter de vereniging: de accommodatie commissie
Wij staan er misschien wel te weinig bij stil. Valt het jullie ook op dat ons terrein er altijd tip top uitziet? Gravel netjes geschoven, kantjes bijgewerkt, nieuwe randen gelegd, alles weer netjes in de verf, gras gemaaid, etc., etc. Er zijn een aantal mensen die dit op vrijwillige basis verzorgen. Ieder dinsdag zijn ze hier druk mee. Zodat wij optimaal kunnen sporten op het ARO’88 terrein. De hoogste tijd om ze eens in de schijnwerpers te zetten:
van links naar rechts op de foto Cor, Tom, Niek, Piet en Jan, de stille krachten achter onze vereniging. Dank jullie wel mannen!

Jeugdkamp in het zonnige Bergen
Op zaterdag 11 juni 2022 trokken 14 jeugdleden van ARO’88 en 4 begeleiders naar Bergen voor het Jeugdkamp 2022. Op zaterdag en zondag werden in en om het gebouw van scouting de Burcht diverse activiteiten ondernomen. Het was een zeer geslaagd weekend. Met dank aan Desiree, Anouk, Peter en René.

Wil je de vrolijke foto’s van het jeugdkamp zien? Klik dan hier.

Edwin volbrengt Roparun
Het Pinksterweekend deed Edwin Marcus (loopgroep) mee aan de Roparun. Dit jaar vond de start plaats op Vliegbasis Twenthe. De finish lag traditiegetrouw op de Coolsingel in Rotterdam. Op zaterdag werd er onder zomerse omstandigheden gestart. Dat veranderde gaandeweg het weekend. Zondag werden de lopers rond Eindhoven getrakteerd op noodweer met heel veel regen. Ook op maandag was het nat en koud. Desondanks volbracht het team van Edwin de meer dan 500 km lange estafette. Edwin nam daar zo’n 70 km van voor zijn rekening. Een prestatie van formaat. Gefeliciteerd Edwin.

Trotse Roparunner Edwin

Duintraining
Op dit moment wordt er om de week op dinsdagavond in de Schoorlse Duinen getraind. Op 28 juni en 12 juli vinden de laatste duintrainingen plaats. Op 12 juli wordt de training afgesloten met een koppie met wat lekkers in Schoorl.

Klik hier voor foto’s van de duintrainingen

Grote opkomst bij de duintrainingen 2022

Noteer in je agenda: zondag 9 oktober 2022: Estafette Loop Koggenland – ELK 2022
Voor uitgebreide informatie klik hier.
En heb je sportieve vrienden en vriendinnen? Deel de informatie vooral, vorm een team en schrijf je in.

Gezocht: “razende reporters”
Vind jij het leuk om met enige regelmaat een nieuwsberichtje te plaatsen op de website? Laat het mij dan even weten via sitebeheer@aro88.nl.
Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon en het vermogen een leuke foto te schieten en een stukje tekst daarbij te plaatsen. Wij beschikken over een app waarmee je dit met behulp van je mobiele telefoon rechtstreeks op de site kunt plaatsen. Meld je aan dan ontvang je na 25 juli 2022 uitleg van Leon Scholte. Het zou ontzettend leuk zijn om zowel vanuit de jeugd, sportieve senioren, fit & fun als de loopgroep een aanmelding te ontvangen.