Marathon training Mijzenpolder

Zondag 10 november 2019 reisde een flinke delegatie van ARO’88 af naar Ursem om daar de langste duurloop in de voorbereiding op de Valencia Marathon af te werken. Om 8:30 uur gingen wij van start voor drie rondjes Mijzenpolder. Het was tijdens het eerste rondje nog even opletten. De nachtvorst zorgde voor verraderlijke gladde plekken op het parcours. Gelukkig deed de zon uitbundig zijn werk en verdween de gladheid als sneeuw voor de zon.

In een mooi gelijkmatig tempo legden wij drie rondjes Mijzenpolder af. Voor de rekenmeesters onder u: 3 x 12 km = 36 km. Die schrijven we toch maar weer mooi bij in onze voorbereiding op de Valencia Marathon.

Overigens was het heel leuk om onderweg heel veel support te krijgen van diverse ARO’88 leden, andere hardloop enthousiastelingen en familieleden. Sommigen draafden 1 of 2 rondjes dapper mee. Anderen wandelden de Mijzenpolder in de rondte. Ook waren er die de fiets kozen om de Mijzenpolder te bedwingen. Iedereen bedankt voor alle support onderweg!

Na afloop werd er nog even gezellig nagepraat in Eetcafé Halfweg. Hoewel de naam anders doet vermoeden was dat voor ons toch echt het eindpunt. Tijdens dit gezellig samenzijn werden de laatste wetenswaardigheden voor onze reis naar Valencia met ons gedeeld. Zondag 1 december staan wij daar aan de start. Een ding is zeker: we verwachten daar geen opgevroren wegen.

ARO’88 deelnemers Marathon Valencia
Elly, Margareth, Peter en Leon

Ontdek meer van ARO'88

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder