Cursus beginnen met hardlopen

De afgelopen maanden kon er heel veel niet, i.v.m. Covid-19, maar wat wél kon en wat ook heel veel mensen hebben gedaan of zijn gaan doen…. is hardlopen! Heb jij dat ook gedaan en heb je de smaak te pakken? Hardlopen kan iedereen en het kan overal, maar er komt toch wel iets meer bij kijken dan je ene voet voor je andere voet zetten.

ARO’88 organiseert cursus “beginnen met hardlopen”
Om het plezier te behouden (of alsnog te krijgen) en blessures te voorkomen, kun je vanaf dinsdag 22 september 2020 de 8-weekse cursus “Beginnen met hardlopen” volgen. Gedurende deze 8 weken wordt er elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur training gegeven door een deskundige hardlooptrainer. Professionele begeleiding en goede instructie kunnen vervelende blessures voorkomen. Fit of niet, iedereen kan mee doen. Na die 8 weken kun ook jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen, lekker in je eigen tempo. De trainingen vinden plaats op de baan van ARO’88 op het sportpark aan de Stationsweg te Obdam.

Waarom deze cursus volgen?
Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke dinsdag op voor een energieke training op de atletiekbaan. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten! 

En nu de avonden weer korter worden, hoeft dit niet in het donker langs de weg, maar kan het veilig op de verlichte baan van ARO’88.  Daarnaast leer je andere startende hardlopers kennen, is samen lopen leuker dan alleen en je werkt allemaal naar eenzelfde doel toe. Dat werkt heel motiverend. 

Wat kost dit plezier dan?  
De kosten zijn €60,00 p.p. voor 8 trainingen en dan krijg je er ook nog een functioneel hardloopshirt bij!  

Hoe kun je je aanmelden voor de cursus? 
Stuur snel een mailtje met je gegevens naar bestuur@aro88.nl 
Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen, wat het aantal deelnemers voor deze cursus beperkt.  Dus wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in.