Estafette Loop Koggenland – Inschrijving geopend

Op zondag 10 oktober 2021 vindt de eerste editie plaats van een nieuw loopevenement in Koggenland: Estafette Loop Koggenland 2021 (ELK2021). Teams van 2, 3 of 4 lopers kunnen naar keuze een halve of een hele marathon lopen in estafetteverband. Naast de lopers mogen de teams uitgebreid worden met maximaal 2 fietsbegeleiders.

Wat gaan we doen?
De estafette wordt gelopen in de vorm van een run-bike-run. 1 loper loopt en de anderen volgen per fiets. Om de kilometer wordt er gewisseld van loper. Vooraf geven de deelnemende teams de gemiddelde snelheid aan die zij willen lopen. Het is de bedoeling om dit gemiddelde zo goed mogelijk te benaderen. Daarmee is de Estafette Loop Koggenland geen snelheidswedstrijd. Gezellig met elkaar sportief actief zijn is het motto deze dag. De start en finish van dit leuke evenement vindt plaats bij de organiserende vereniging ARO’88 in Obdam.

Verdere informatie en inschrijven
Klik hier voor uitgebreide informatie en het inschrijfformulier voor Estafette Loop Koggenland. Wacht niet te lang met inschrijven. Er is slechts plek voor 25 teams.