Foto’s Runnersworld-Polderloop nu downloadbaar

Eerder publiceerden wij het onderstaande bericht met een tweetal links naar de tijdens de Runnersworld-Polderloop gemaakte foto’s. Wij werden er op geattendeerd dat de foto’s niet duidelijk weergegeven werden. Inmiddels hebben wij dit verbeterd. De foto’s worden groot weergegeven en zijn downloadbaar. Veel plezier met de foto’s.

Oorspronkelijke bericht:

Zondagochtend 6 maart 2022 werd het duidelijk. Dit kon niet anders worden dan een mooie loopdag. Prima weersomstandigheden. Veel deelnemers aan de wandeltocht. Veel hardlopers aan de start bij het hardlopen. Heel veel blije gezichten. Blij dat we eindelijk weer met elkaar van start mochten gaan.

Uitslagen
Deze vreugde vertaalde zich bij het hardlopen ook in prachtige tijden.
Klik hier voor de complete uitslag van de Runnersworld-Polderloop 2022.

Foto’s
Uiteraard werden er ook foto’s gemaakt tijdens de Runnersworld-Polderloop 2022.

Klik hier voor de foto’s van de diverse afstanden.
Klik hier voor de foto’s van de prijsuitreiking.

Martien Vleugel en Atie Molenmaker bedankt voor de leuke foto’s.

Dank
Bedankt voor je deelname aan de 34ste Runnersworld-Polderloop 2022. Wij verwelkomen je op zondag 5 maart 2023 graag weer aan de start van de 35ste editie. Voor die tijd organiseren wij nog een ander heel leuk evenement: Estafette Loop Koggenland. Noteer zondag 9 oktober 2022 alvast in je agenda. Uitgebreide informatie vind je hier.

Lest best
Tot slot willen wij alle vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun inzet en ondersteuning. Zonder hen was deze Runnersworld-Polderloop niet mogelijk geweest.