Runnersworld-Polderloop 2023 druk bezocht

Wat hebben we weer een mooie Runnersworld-Polderloop mogen beleven! Veel deelnemers, prima organisatie, enthousiaste vrijwilligers, gulle sponsors, prachtige looptijden en heel veel loopplezier. Zowel bij de wandelaars als bij de hardlopers. Wat ons betreft een hele geslaagde editie. Wij hopen dat jullie het ook zo ervaren hebben. Uiteraard zien we jullie volgend jaar graag weer aan de start van alweer de 36ste editie. Maar eerst nog wat 2023 napret:

Uitslagen
De uitslagen vind je hier.
Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd.

Foto’s
De foto’s vind je hier.

Film

Polderloop Aftermovie

35ste finisher op de 10 kilometer
Omdat het dit jaar de 35ste editie van de Polderloop was hadden we een speciale attentie voor de 35ste deelnemer die bij de 10 km de finishlijn passeerde. Deze eer viel Erik Manshanden ten deel. Hij ontving zijn prijs uit handen van Elly Groet. Gefeliciteerd Erik.

Erik Manshanden en Elly Groet


Snelste ARO’88 leden op de 10 km
Ook nog eervolle vermeldingen voor onze snelste leden op de 10 km. Puike prestaties van Edwin Marcus en Minke Dekker. Gefeliciteerd.

Sponsors bedankt!

Beginnen met hardlopen?
Ken jij mensen die nog niet of nauwelijks hardlopen en graag onder goede begeleiding willen beginnen met hardlopen? 21 maart 2023 starten we een nieuwe cursus “Beginnen met hardlopen”. Klik hier voor verdere informatie.


Graag tot ziens bij ons volgende evenement