Infaro Online – nieuws van ARO’88 – 20 januari 2021

Gevolgen invoering avondklok
Naar het zich laat aanzien wordt komend weekend de avondklok ingevoerd. Dit heeft binnen onze vereniging de volgende gevolgen:

JEUGD:
Omdat de trainingen voor de jeugd ruim voor 20:30 uur eindigen heeft de invoering van de avondklok voor onze jeugdleden geen gevolgen. Marit, Peter en René blijven op donderdag trainingen voor jullie verzorgen.

LOOPGROEP:
Op dinsdag- en donderdagavond is het mogelijk gebruik te maken van de baan. De baanverlichting is aan van 19:20 tot 20:30 uur. Uiteraard met inachtneming van alle geldende coronamaatregels. Er wordt geen training gegeven. ARO’88 biedt uitsluitend de mogelijkheid om veilig en verlicht te blijven hardlopen in coronatijd. Let op: voor zover de jeugd op dit tijdstip op de baan traint hebben zij als hoofdgebruiker voorrang.

FIT & FUN:
De zaaltraining op maandagavond ligt sinds half december stil. Dit blijft zo. Verderop in deze Infaro Online lees je over het leuke online alternatief.

Jeugd – grote belangstelling voor hardlooptraining op maandagavond
Inmiddels zitten de eerst twee proeflessen hardlopen voor de jeugd op maandagavond er op. Maandag 25 januari aanstaande is de laatste proeftraining. Binnenkort laten wij jullie weten of deze proef een vervolg krijgt.

Proeftraining hardlopen voor de ARO’88 jeugd

Runnersworld-Polderloop 2021 geannuleerd
Traditiegetrouw organiseren wij op de eerste zondag van maart de Polderloop. Omdat het op dit moment nog uiterst onzeker is of er begin maart weer evenementen mogelijk zijn staakt ARO’88 de voorbereidingen.

Blijf hardlopen: nieuw hardloopschema staat online
Covid-19 maakt het moeilijk om in verenigingsverband te sporten. Gelukkig zijn er nog volop mogelijkheden om individueel te blijven hardlopen. Wil je wat structuur in je trainingen brengen. Hier vind je het trainingsschema voor het eerste kwartaal van 2021.

Fit & Fun – Monique goes online
Hoewel de groepslessen vanaf half december niet meer plaatsvinden verslappen de buikspieren niet. Ook de rompstabiliteit blijft gewaarborgd. En dat allemaal dankzij het feit dat Monique iedere maandag een online-training in de Fit & Fun app groep plaatst. En daar wordt driftig gebruik van gemaakt. Iedere maandagavond wordt er in menige woonkamer een matje uitgerold om lekker te Fit & Funnen.  

Wil je ook eens een proefles meedoen? Stuur dan een berichtje naar bestuur@aro88.nl

Overal worden de matjes uitgerold voor Fit & Fun