Infaro Online – nieuws van ARO’88 – 28 maart 2021

Re-start-to-run
Heb jij het hardlopen door de coronamaatregelen een beetje laten versloffen? Geen nood. Zodra de trainingen weer hervat worden zal Monique op de dinsdagavonden re-start-to-run trainingen verzorgen. Op die manier helpen we je om de draad weer op te pakken. Deze trainingen zijn exclusief voor ARO’88 leden.

ARO’88 helpt senioren te bewegen
Zodra groepstrainingen weer toegestaan start ARO’88 speciale trainingen voor senioren. De trainingen worden een mix van lopen en fitheidsoefeningen. De trainingen zullen op dinsdagochtend plaatsvinden van09:30 tot 11:00 uur. Ze worden verzorgd door Monique. Deelname gaat € 60,00 per persoon kosten. Het is nog even afwachten wanneer de trainingen kunnen starten.

Jeugdkamp
Voor onze jeugdleden willen we dit jaar weer een jeugdkamp organiseren. Uiteraard is het hiervoor nodig dat de coronamaatregels versoepeld worden. Je ontvangt verdere informatie over het jeugdkamp zodra hier meer duidelijkheid over is.

Jaarvergadering / gezellige avond
De jaarvergadering kon deze maand helaas niet doorgaan. Hij zal nu gehouden worden op vrijdagavond 10 september 2021. Aansluitend organiseren we een gezellig samenzijn. Zet jij het alvast in je agenda?

Nieuw ARO’88 evenement: Estafette Loop Koggenland – ELK 2021

Op zondag 10 oktober 2021 houden we de eerste editie van een nieuw evenement: Estafette Loop Koggenland. Dit is een estafette in run-bike-run vorm. De estafette staat open voor duo’s, trio’s en kwartetten. Wij organiseren in ieder geval een 20 en een 40 km estafette. Zodra er meer informatie over ELK 2021 beschikbaar is zullen we dit op de website plaatsen.